Черговий проект з виробництва автомобіля з краном-маніпулятором успішно завершено

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює під брендом «POLYCAR» понад півтора десятки років у сфері виробництва різних комерційних автомобілів та всілякої спеціальної техніки для виконання робіт у різних сферах бізнесу, днями успішно закінчила роботу над замовленням. В рамках виконання замовлення для клієнта був виготовлений автомобіль, що є вантажною бортовою платформою на базі автомобіля JAC N200, оснащеного кран-маніпуляторною установкою HYVA. Вироблений автомобіль став ще одним варіантом, який тепер доступний для замовлення клієнтам, які шукають оптимальне поєднання ціни та якості та високу функціональність.

Коли мова заходить про рішення, які дозволяють за допомогою одного спеціального автомобіля вирішувати широкий спектр завдань та виконувати величезну кількість робіт, перше, що спадає на думку – бортова платформа, яка використовується з кран-маніпуляторною установкою. І справді, така відносно проста та утилітарна надбудова як «борт», у поєднанні з краном-маніпулятором, у рази збільшує можливості автомобіля та сфери застосування. Багатофункціональна техніка виступає у ролі універсального солдата, який легко поєднує виконання відразу кількох завдань – навантаження та розвантаження, перевезення всього, що міститься у кузові. А серед сфер, де знайшла широке застосування, подібна техніка і логістика, і евакуація, і військова сфера, і звичайно ж комунальні підприємства.

Для реалізації проекту в якості основи було взято вантажне шасі автомобіля JAC N200 з колісною базою 5300 мм. Автомобіль комплектується дизельним двигуном об’ємом 6,69 літра, потужністю 277 к.с., який працює в парі з механічною коробкою перемикання передач, а завдяки моменту, що крутить, в 1006 Hм здатний вирішувати великий список завдань. У пару до “бази”, виходячи з вимог клієнта до спеціальної техніки, було запропоновано кран-маніпуляторну установку бренду HYVA. Ця компанія, яка працює у сфері виробництва гідравліки для самоскидів та пристроїв для підйому вантажів, слоган якої звучить як «ми пересуваємо твій світ», уже встигла зарекомендувати себе в Україні. Дедалі більше клієнтів віддають перевагу перевіреному обладнанню для роботи з вантажами, і цей проект став черговим підтвердженням.

Що ж до технічної сторони проекту, то платформа є звареною посиленою монолітною конструкцією з холоднокатанного металевого профілю комбінованого типу. Для збільшення вантажопідйомності борту виконані з алюмінієвого профілю, що дозволяє захистити цей елемент кузова від корозії. Підлога виконана з рифленого металевого листа товщиною 3 мм з елементами фіксації вантажу в платформі. Стріла крана-маніпулятора з вантажним моментом 13 Тм дозволяє проводити операції з підйому вантажів від 1620 до 3065 кг при максимальному та мінімальному вильотах відповідно.

Наверх