Виконано замовлення з виробництва 24 одиниць спеціальної техніки та автомобілі передані клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже п’ятнадцять років працює під брендом «POLYCAR» та пропонує найширший спектр рішень у вигляді спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, нещодавно завершила масштабний проект, у рамках якого клієнт отримав 24 автомобілі. На особливу увагу заслуговує факт, що замовлення, яке клієнт розмістив у виробництво, передбачало виготовлення та передачу відразу 7 різних типів спеціальних автомобілів. Чітко в обумовлені терміни автопарк замовника поповнився одразу 24 автомобілями, серед яких тентовані вантажні автомобілі, вантажні автомобілі з гідробортом, аварійно-ремонтні та автомайстерні зі зварювальним обладнанням, самоскиди та просто вантажні фургони. Замовлення було виконано у рамках Компоненту Реагування на Надзвичайні Ситуації Другого Проекту Розвитку Міської Інфраструктури, що фінансується із коштів позики Світового Банку.

Як показують останні тенденції щодо змін переваг клієнтів, все частіше, при обговоренні можливості виконати те чи інше замовлення, замовник бажає не просто отримати якісний продукт. Одним із найважливіших факторів стає принцип, коли завдяки досвіду та експертизі, обраний бізнес-партнер здатний забезпечити виробництво не якогось одного виду спеціальних автомобілів. При цьому, матеріальна база, кваліфіковані фахівці, які відповідають за проектування та, власне, виготовлення автомобілів дозволяють виконати практично будь-яке замовлення.

«Велике замовлення, яке було нещодавно успішно завершено, стало ще одним підтвердженням того, що клієнти довіряють лише тим компаніям, які ведуть свій бізнес давно, а кожному клієнту пропонують лише перевірені рішення. Відповідно, це запорука того, що техніка працюватиме, виконувати завдання та приноситиме прибуток, якщо йдеться про бізнес. Ми бережемо свою репутацію, тому на кожному етапі роботи контролюємо якість», зазначили у прес-службі компанії.

Що ж до деталей проекту, то саме завдяки наявності достатнього ресурсу у вигляді виробничих потужностей, кваліфікованого персоналу та великого портфоліо, виконаних раніше замовлень, роботу було завершено чітко в строк. І це при тому, що перелік спеціальної техніки справді значний і відрізняється як складністю виконання, так і вимогами до ресурсу. Одним словом, коли мова заходить про реалізацію, навіть таких складних з виробничої точки зору замовлень, компанія «Спец-Ком-Сервіс» готова виконати завдання якісно та вчасно.

Наверх