Завершено виробництво самоскида на базі FOTON та техніка передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює понад десять років під брендом «POLYCAR» і пропонує всілякі рішення для різних сфер бізнесу у плані виробництва та постачання спеціальної техніки, завершила роботу над черговим проектом. Клієнт, якому для виконання завдань з перевезення сипучих вантажів був необхідний самоскид, розмістив замовлення на виробництво та у чітко обумовлені терміни отримав автомобіль, який вже задіяний для виконання робіт.

Останнім часом, виходячи з аналізу попиту та звернень клієнтів, зростає потреба у спеціальній техніці, яка, як правило, використовується у будівельній галузі. При цьому подібна тенденція спостерігається і тоді, коли йдеться про різні складні в реалізації проекти, так і у випадках, коли йдеться про відносно прості надбудови, типу самоскидної платформи. Результатом нещодавно завершеної роботи став саме самоскид, на базі шасі одного з азіатських автовиробників, а саме бренду FOTON. У ролі замовника виступив офіційний представник вантажної техніки FOTON та наш давній надійний партнер Автомобільний холдинг АВТЕК

Шасі саме цього автовиробника було обрано невипадково, оскільки клієнт чітко позначив до техніки вимоги, серед яких були колісна формула 4х2, дизельний двигун екологічного стандарту не нижче за Євро-5 та механічна коробка передач. Крім цього, з урахуванням умов, в яких планувалося експлуатувати самоскид, у заявці було позначено і такий важливий параметр, як повна маса автомобіля, яка не повинна була перевищувати 8600 кг. Всім цим параметрам, на додаток до одного з кращих поєднань ціни та якості, відповідає модель шасі FOTON AUMARK BJ 1088.

Якщо ж детальніше зупинитися на технічному боці надбудови, то конструкція самоскидної платформи передбачає можливість розвантаження на три сторони, а об’єм сипучого вантажу, який може бути перевезений за один раз, становить 10 м3. Сам кузов виконаний із металу. Гідросистема приводиться в дію від коробки відбору потужності двигуна, тоді як саме керування кузовом, його підйом та опускання здійснюється за допомогою кнопкової панелі, яка знаходиться в кабіні. Також конструкція передбачає можливість зняття бортів, а також нижнє або верхнє відкриття. Крім цього, за бажанням клієнта кузов може бути укомплектований тентовим накриттям з механізмом скручування.

Наверх