Новий напрямок Polycar був представлений на зборах учасників АсМАП.

10 червня 2021 року в Києві у концертному залі готелю Братислава пройшли збори учасників Асоціації Міжнародних Автомобільних Перевізників України (АсМАП), на яких Polycar представили свій новий напрямок.

На зборах обговорювалися найбільш актуальні та проблемні питання, які зараз стоять перед міжнародними перевізниками України, затверджувалися основні напрямки діяльності асоціації на 2021-2022 рік, а також пройшли вибори президента АсМАП.

Так як на даному заході зібралося безліч представників та власників компаній, що спеціалізуються на вантажоперевезеннях в Україні і за кордоном, ми спільно з нашим партнером «Альфа-Лізинг Україна» взяли участь в даному зборі. На заході ми розповіли про наші ключові напрямки виробництва і наш новий напрямок – продаж різних видів напівпричепів, а також про можливості застосування та переваги використання фінансового лізингу.

Детально ознайомитися з нашим новим напрямком та моделями, які ми пропонуємо ви можете на сторінках:

https://polycar.com.ua/katalog/semitrailer-koluman-ua/

https://polycar.com.ua/katalog/napivpricepy/

Представники різноманітних компаній дуже зацікавилися нашими пропозиціями, а особливо ціновою політикою, в порівнянні з тим, що зараз пропонує український ринок.

В кінці зборів президент АсМАП Леонід Костюченко закликав усіх учасників заходу до співпраці з метою вирішення завдань, які зараз стоять перед українськими перевізниками.

Нижче представляємо вашій увазі невеликий відеозвіт з заходу.

 

Наверх