Виконано замовлення на виробництво тягача з краном-маніпулятором та напівпричепом

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що займається понад півтора десятка років виробництвом автомобілів і різної спеціальної техніки для всіляких сфер бізнесу, а також для виконання різноманітних завдань, нещодавно завершила роботу над черговим проектом, в рамках якого було зроблено вантажний автомобіль з надбудовою у вигляді крана-маніпулятора. Спеціальна техніка на шасі автомобіля-тягача 3542 передана клієнту у чітко обумовлені терміни та вже використовується в роботі.

Коли йдеться про спеціальну техніку, яка дозволяє не тільки забезпечити виконання відразу кількох завдань, а й оптимізувати витрати на утримання та обслуговування автопарку, на перший план виходить мультифункціональність. Характеристика, яка дозволяє, наприклад, одиниці спеціальної техніки як перевозити вантажі, а й забезпечувати навантаження чи розвантаження. При цьому йдеться не про транспортування сипких вантажів, для яких достатньо самоскида, а таких, що вимагають застосування крана. Саме для таких завдань дуже широко застосовуються спеціальні автомобілі, на які монтується і кузов, який, власне, і використовується за призначенням, і встановлення у вигляді крана-маніпулятора, здатного виконувати значні роботи.

Саме автомобіль із краном-маніпулятором став ще одним успішним проектом для компанії, яка має великий досвід виробництва подібної техніки. При цьому клієнту було запропоновано варіант крана-маніпулятора від одного з лідерів у цій сфері, а саме компанії HYVA. Міжнародна компанія, яка понад 40 років працює на ринку гідравлічних рішень, вже давно зарекомендувала себе з кращого боку і зараз в Україні клієнти все частіше обирають крани-маніпулятори саме цього бренду. Для завдань клієнта на шасі вантажного автомобіля FORD 3542 було змонтовано установку HYVA HB100 E3. Ця модель дозволяє працювати з вантажами від 2095 до 815 кілограмів залежно від вильоту стріли. Що стосується напівпричепа, то його споряджена маса 6 800 кг, тоді як вантажопідйомність становить 20 000 кілограмів, чого більш ніж достатньо для виконання завдань з перевезення різних вантажів.

Наверх