Партія Ford Transit з двома варіантами для вантажопасажирських перевезень.

Крім регулярних поставок спецтехніки торгова марка Polycar стабільно випускає на ринок вантажного і вантажопасажирського автотранспорту свої розробки в області комерційних автомобільних перевезень. В даному випадку це дві схожі за сферою використання, але відрізняються за конструкцією модифікації вантажних автомобілів, створених на базі Ford марки Transit які мають окремі відсіки для перевезення пасажирів.

У першому випадку – це бортовий Форд моделі Transit DC з дизельним двигуном потужністю 170 к.с, шестиступінчастою механічною коробкою передач, колісною формулою 4х2 (привід задній). Кабіна дворядна із загальною кількістю місць 7 шт. (Разом з водієм). Нами спроектований і змонтований вантажний відсік, по периметру якого передбачені алюмінієві борти. Матеріал для їх виготовлення – анодований алюміній (висота борта 400 мм). Передбачені внутрішні фіксуючі пристрої (евромоделі) і пристосування, призначені для установки дуг для тентованого покриття вантажного відділення.

У зборі з дугами та тентом вантажний відділ має габарити (мм, по зовнішній стороні):

  • довжина 3100;
  • ширина 2200;
  • висота 2100.

Вантажопідйомність авто (до установки борту) 2536 кг. Пол в вантажному відділенні обшитий вологостійкою бакелітовою фанерою товщиною 18 мм і протиковзким покриттям. У комплект поставки входить каркас для установки тенту, виготовлений із сталевого прокату прямокутного перетину. Передбачено наявність самого тканного тенту і гумових прокладок на каркас, що полегшують установку тенту і його зняття. Бічні і передня стінки тентованого фургону оснащені гратчастої обробкою з шліфованої деревини. Також передбачено наявність повного набору кріпильного устаткування для установки тенту (люверси, петлі, трос).

У другому випадку – це суцільнометалевий Ford Transit вантажопасажирський, виготовлений на базі моделі V 363 MCA DC in VAN з дизельним агрегатом потужністю 130 к.с, механічною шестиступінчастою коробкою передач і колісною формулою 4х2 (привід передній). Кабіна стандартна тримісна (включаючи водія). Нами доданий ряд сидінь (3 шт.), Додатковий пасажирський відсік забезпечений відкидними дверима. А також в результаті модернізації доданий вантажний відсік з габаритними розмірами (мм, по внутрішньому контуру):

  • довжина 2488;
  • ширина 1784;
  • висота 1886.

Вантажопідйомність автомобіля 1019 кг. Додаткове пасажирське відділення розділено з вантажним відсіком стаціонарною перегородкою. Загальний внутрішній об’єм вантажного відсіку 7,6 м³.

Обидві розробки відрізняються універсальністю застосування, а також можуть характеризуватися чудовим рівнем адаптації до будь-яких робочих умов, маневреністю в поєднанні з високою вантажопідйомністю. Такі транспортні засоби відмінно впораються з усіма видами вантажопасажирських перевезень, характерних для комерційної, виробничої, комунальної та громадської діяльності.

Відео Ford Transit з бортами виробництва Polycar.

Відео Ford Transit суцільнометалеві з відсіками для перевезення вантажів і пасажирів.

Наверх