Рефрижераторний фургон Polycar на Hyundai HD78.

Ваше транспортне підприємство займається перевезенням продуктів харчування і для повної комплектності автопарку не вистачає транспортного засобу з чудовими ізотермічними властивостями? Тоді вам цілком може згодитися нова розробка від торгової марки Polycar – рефрижераторний фургон з підвищеною місткістю вантажного відсіку.

Дана розробка виготовлена на базі вантажного шасі автомобіля Hyundai марки HD78. Серед основних характеристик цього авто відзначимо наявність дизельного двигуна потужністю 130 кінських сил, оснащеність п’ятиступінчастою коробкою передач механічного типу. А також загальну вантажопідйомність, оголошену виробником, на рівні 4,8 т та колісну формулу 4х2. Кабіна у автомобіля однорядна тримісна.

Даний Hyundai рефрижераторний нами оснащений посиленою рамною конструкцією зварного типу, виготовленої з гнутого сталевого профілю підвищеної міцності. Для установки фургона на раму використані потужні болтові нарізні сполучення з встановленими на них пружинно-ресорними елементами. Покриття у рами – корозієстійка фарба з чудовими показниками стійкості при механічному впливі.

Короб фургона виготовлений з сендвіч-панелей з термоизолирующим шаром поліуретану, що забезпечує необхідні теплоізоляційні властивості всій споруді та потрібний рівень міцності. Зовнішнє оздоблення у панелей – листовий оцинкований метал, стикові ділянки зовні обрамлені алюмінієвим профілем.

Пол фургона також має термоизолирующую внутрішню обробку, в середині фургон обшитий бакелітовою фанерою з чудовими влагоізоляціонними властивостями. Шви між листами оброблені спеціальним герметиком водовідштовхувального типу. Крім того, по периметру стін в місці їхнього зіткнення з фанерою передбачена обшивка широкою смугою рифленого алюмінієвого листа (отбортовка).

З аналогічного матеріалу виготовлені двоє дверей відкидного типу позаду фургона. Для додання необхідних експлуатаційних властивостей даному транспортному засобу, його оснастили різними пристосуваннями, що полегшують його використання за безпосереднім призначенням та проведення ряду супутніх та обслуговуючих робіт. На даний фургон нами встановлено:

  • висувна драбина в задній частині фургона з рукояттю, що полегшує входження в нього;
  • фіксуючі пристосування з боків також в задній частині вантажного відсіку для утримання дверей у відкритому положенні. У транспортному положенні ці пристосування прибираються в спеціальні направляючі;
  • запірні пристрої для фіксації при закриванні дверей. Забезпечені також вушками для установки замків, опечатування та ін.

Автомобіль оснащується якісною фурнітурою з надійним оцинкованим покриттям, здатним забезпечити досить тривалий термін експлуатації в дорожніх умовах при різній погодно-кліматичної обстановці.

Внутрішній простір фургона має наступні лінійні розміри (Д: Ш: В, в мм) 4700:2100:2100. Загальна місткість вантажного відсіку складає близько 20 м³. Для забезпечення належних кліматичних умов всередині фургона авто оснащене холодильною установкою марки Thermal Master T2500H3. Пульт управління роботою холодильного обладнання і засоби його індикації виведені на водійське місце, що істотно полегшує управління його роботою і загальні експлуатаційні показники для даного авто.

Усередині фургона встановлена освітлювальна система з вимикачем у дверного отвору, зовні корпус оснащений сигнально-світловою ілюмінацією габаритного типу та світловідбиваючої обклеюванням.

Наверх