Бортова платформа на Ford TRUCKS 2642.

Бортовий Ford, представлений тут, є однією зі свіжих розробок торгової марки Polycar, призначеної для вантажних комерційних перевезень. За базу для даного проекту використано шасі автомобіля марки FORD TRUCKS 2642, на яке нами встановлена бортова платформа з чудовими показниками та з таких параметрами, як:

  • місткість (корисна площа платформи понад 20 м²);
  • вантажопідйомність;
  • практичність;
  • корозійна і зносостійкість;
  • універсальність по частині виробничого застосування.

Основа вантажної платформи – рамна конструкція, виготовлена з гнутого металевого профілю зі стійким антикорозійним покриттям. Підлога платформи обшита перфорованим листом антиковзкого типу, борти кузова – анодований алюміній. Конструктивне виконання бортових елементів – багатосекційні, відкидні, знімні, що істотно спрощує всі вантажо-розвантажувальні операції з даним авто, не обмежуючи при цьому можливість використання машини для будь-яких певних видів вантажів: від насипних та великогабаритних вантажів, до невеликих версій контейнерів.

Контейнери та інші великогабаритні об’єкти можуть фіксуватися в вантажному відсіку за допомогою спеціальних петель для їх кріплення.

Широке використання алюмінієвих профілів (крім бортових елементів, з цього ж матеріалу виготовлені захисні бічні пристрої – веловідбійники) дає можливість знизити споряджену масу машини та раціонально використовувати її показники вантажопідйомності.

Сферою застосування даної розробки можуть бути всі без винятку різновиди вантажних перевезень, що проводяться у виробничій галузі.

Даний автомобіль відправлений виконувати різні завдання на один з провідних гірничозбагачувальних комбінатів України.

Наверх