Завершено виробництво партії вантажних автомобілів для постійного клієнта.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, закінчила роботи з виробництва партії вантажних автомобілів. Автомобілі з надбудовою у вигляді тентованої бортової платформи були підготовлені до передачі і вже поповнили автомобільний парк постійного клієнта.

Вантажні автомобілі, які призначені для перевезення товарів та вантажів, стійких до змін температури навколишнього середовища, але, що потребують захисту від атмосферних опадів, одна з найпоширеніших модифікацій. Найчастіше, мінімальною і достатньою умовою є наявність, власне бортової платформи, яка обладнана тентом з водонепроникного матеріалу.

При цьому, для клієнта, який вже не вперше звертається із замовленням на виробництво автомобілів саме з таким кузовом, завжди на першому плані були і залишаються можливість отримати готові для роботи автомобілі високого рівня якості та у зазначений термін. Оскільки попередні рази клієнт залишився задоволеним термінами та результатом, повторне замовлення лише підтвердило досвід компанії.

Дійсно, незважаючи на відносну простоту конструкції, у процесі виробництва вантажних автомобілів з бортовою тентованої платформою виходять на перший план деталі, які можуть визначати придатність до експлуатації і надійність. Так платформа виконана із спеціальних алюмінієвих профілів, а бортові стінки виготовлені також із «крилатого металу», щоб забезпечивши належну міцність та захист від корозії, заощадити вагу. Що стосується каркас-тенту, то в основі конструкції трубний каркас, до якого прикріплений сам тент. Тканина вибиралася з міркувань, щоб забезпечити достатню водонепроникність, не жертвуючи міцністю. Невід’ємними елементами, які просто повинні бути в конструкції кузова такого типу, стали люверси, петлі та митний трос. Щоб забезпечити практичність та зносостійкість, підлога виконана з бакелітової вологостійкої фанери. Від пошкоджень кабіну захищає передня стінка заввишки 1250 мм. Щодо додаткового обладнання, автомобілі укомплектовані габаритними та маркерними світлодіодними ліхтарями, протипідкатними алюмінієвими брусами, сходинкою для зручного доступу до кузова та спойлером, для зменшення опору повітря.

Наверх