Бортова платформа з тентом на базі Ford Transit.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером і постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, завершила проект з виробництва автомобіля з надбудовою у вигляді бортової тентованої платформи. Клієнт, вибір шасі якого зупинився на модифікації Ford Transit, вже готовий приймати автомобіль, а виконане замовлення дозволить розширити можливості бізнесу.

Послуги з перевезення вантажів або доставка товарів, які, з одного боку невибагливі в плані температурного режиму, а з іншого, вимагають захисту від атмосферних опадів, до сих пір залишається одним з найпоширеніших напрямків в логістиці. І якщо мова йде про перевезення в межах міста або ж за маршрутом «логістичний центр-точка продажів», відмінним рішенням стає платформа з кузовом борт-тент. При цьому, важливим є не тільки сама конструкція кузова, але і розміри автомобіля, на шасі якого монтується надбудова. В умовах міста, такий варіант як Ford Transit дозволяє не переживати за маневреність та бути впевненим в надійності самого автомобіля, який буде приносити прибуток. Тому, замовлення клієнта, який прийняв рішення купити Ford Transit бортовий, тим більше з тентом, виглядає більш ніж розумною інвестицією.

Технічна сторона реалізованого проекту, як було сказано вище, представлена шасі вантажного автомобіля Ford Transit з довжиною L4, що дозволяє розмістити бортову платформу з габаритними розмірами 4300 * 2200 * 2000 мм, при цьому, висота борта становить 400 мм, чого цілком достатньо для безпечного розміщення і перевезення вантажів. Завдяки економічному дизельному двигуну, який працює в парі з механічною коробкою передач, автомобіль забезпечує прийнятні експлуатаційні характеристики, для такого роду техніки.

Сама ж платформа зроблена з алюмінієвих профілів і кріпиться до рами болтовими з’єднаннями з демпферними елементами. Борти платформи, виконані з анодованих алюмінієвих профілів, що дозволяє полегшити конструкцію і збільшити корисне навантаження. Що ж стосується підлоги, то вона виконана зі зносостійкої та вологостійкої бакелітової фанери, що дозволяє завантажувати і розвантажувати вантажі, не боячись пошкодити кузов.

Наверх