Автомобіль із бортовою тентованою платформою та гідробортом передано клієнту

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка майже півтора десятка років працює під брендом “POLYCAR” і займається виробництвом широкого асортименту всілякої спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, успішно закінчила роботу над замовленням клієнта. Цього разу для замовника було виготовлено автомобіль, оснащений надбудовою у вигляді бортової тентованої платформи і гідробортом.

Спеціальні автомобілі з надбудовою у вигляді тентованого фургона займають за популярністю одне з перших місць. Завдяки своїй багатофункціональності, яка дає змогу використовувати автомобіль для транспортування і доставки найрізноманітніших вантажів, клієнти часто обирають саме борт-тент. Для виконання логістичних завдань там, де товар чутливий до атмосферних опадів і потребує захисту від впливу зовнішнього середовища, саме тентована бортова платформа є ідеальним рішенням. Крім багатофункціональності така надбудова доволі проста в обслуговуванні і не вимагає особливих умов у процесі експлуатації, і що важливо, зберігає доступну ціну на тлі фургонів, де як матеріал для стінок використовуються інші матеріали.

Для виконання замовлення в якості бази клієнту було запропоновано шасі вантажного автомобіля Hyundai EX10. Ця середньотоннажна модифікація, оснащена турбодизельним двигуном, який працює в парі з механічною коробкою перемикання передач, забезпечує вантажопідйомність у понад 7 тонн. Замовники, зупиняючи свій вибір саме на шасі південнокорейського автовиробника, вже встигли переконатися не тільки в надійності, а й у готовності цих автомобілів до складних умов експлуатації.

Сама ж конструкція бортової тентованої платформи являє собою поєднання платформи стандарту “Євро+” і каркас тенту. Платформа виконана з посиленого алюмінієвого профілю і кріпиться до рами автомобіля. Для виготовлення бортів було використано анодований алюміній, який крім легкості, а отже й економії ваги, має чудову стійкість до корозії. Щоб забезпечити практичність і зносостійкість, як матеріал для підлоги фургона була взята бакелітова вологостійка фанера, а для фіксації вантажу передбачено 10 петель.

Що стосується особливостей цього автомобіля, для оптимізації часу, який передбачено на завантаження і розвантаження, в конструкції передбачено гідроборт виробництва одного з лідерів у цій сфері. Вантажна платформа завдовжки 1800 мм за допомогою пульта керування дає змогу піднімати й опускати вантажі до 1500 кілограм, живлячись при цьому від бортової мережі автомобіля. Крім цього, у списку стандартного обладнання є передня захисна стінка кабіни, також із вологостійкої бакелітової фанери, втоплена в борт оцинкована фурнітура, вело-відбійники і маркерні вогні. Також на прохання замовника на кабіні було встановлено світлову панель.

Наверх